IAB update: de nieuwe mediawet

16 januari 2009, 05:57

Op 1 januari 2009 is de nieuwe mediawet in werking getreden. Op uitnodiging van de IAB-taskforce Online Video Advertising zal Inge Brakman, voorzitter van het Commissariaat voor de Media, uit de doeken doen wat de nieuwe wetgeving precies behelst en een discussie aangaan over de invloed er van op de interactieve media. Wil je meediscussieren en het belang duiden van zaken die jij relevant acht? Kom dan op woensdag 21 januari 2009 naar Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, vanaf 15 uur. Er is ruimte voor ongeveer 40 personen en er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Interesse? Stuur dan snel een mailtje naar {encode=”helie@iab.nl” title=”Helie Schmetz”}.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

1 Reactie

    media

    Helaas, krijg net mailtje van Helie:

    “Helaas moeten we je meedelen dat de presentatie van en discussie met Inge Brakman over de nieuwe mediawet morgen geen doorgang kan vinden wegens ziekte. Op deze korte termijn hebben wij geen goede vervanging kunnen regelen. Daarom willen we de bijeenkomst verplaatsen naar de week van 10 februari. Je wordt ingelicht zodra wij een vaste datum hebben geprikt en hopen dat je er dan bij kunt zijn.”


    20 januari 2009 om 09:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!