Gamecareers.nl eerste Nederlandse vacaturesite voor games

Gamecareers.nl eerste Nederlandse vacaturesite voor games

{title}Deze week is de eerste Nederlandse carrièreportal die specifiek gericht is op de game-industrie officieel gelanceerd: GameCareers.nl. ‘Om het groeiende aanbod aan vacatures in deze relatief nieuwe markt in kaart te brengen en bedrijven te ondersteunen in het wervingsproces hebben we de afgelopen maanden in samenspraak met een aantal grote gameontwikkelaars en uitgevers een vacaturesite ontwikkeld die als carrièreplatform voor de industrie moet gaan dienen,’ meldt het persbericht. 

Peter Davelaar, mede uitgever van GameCareers (zie ook zijn eigen persbericht op DC): ‘De game-industrie is een relatief jonge branche met specifieke functies, opleidingen en events. De industrie heeft baat bij een kwalitatief goede functieaanduiding en indeling. Met GameCareers willen we uiteraard een succesvolle vacaturesite opzetten, maar tegelijk de markt helpen professionaliseren.’ Davelaar zegt, in datzelfde persbericht, dat zijn initiatief gesteund wordt door een ‘groot aantal bedrijven actief in de game-industrie’. Welke bedrijven dat zijn, wordt niet vermeld. Maar het zou gaan nom zowel ontwikkelaars van games als uitgevers van portals. Davelaar: ‘Naast een vacaturebank en CV-bank voor Gamegerelateerde functies willen we een echt carrièreplatform zijn voor mensen met ambitie in de game-industrie.’ Ben heel benieuwd of dit gaat werken!


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ik mis een beetje de gameschrijvers/bedenkers in het lijstje vacatures...

    geplaatst op
  • Ik dacht dat Newzoo de eerste was met specifiek game-gerelateerde vacatures?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.