Kies de beste SlideshareReview van 2008!

30 december 2008, 09:29

Het zal jullie hopelijk niet ontgaan zijn dat er hier op Marketingfacts sinds begin september elke donderdag een presentatie van Slideshare besproken wordt. Bij deze kunnen jullie de beste van 2008 kiezen. De shortlist van 5 besprekingen is door de eenkoppige jury (ik, de auteur) vastgesteld op basis van volstrekt subjectieve criteria. Daarom, in willekeurige volgorde:

Je kunt hieronder in de poll stemmen, waarvoor alvast dank! In 2009 staan wij (Wichert van Engelen neemt vanaf volgende week om de week een Slideshare Review voor zijn rekening) open voor alle tips over mooie, inspirerende en vooral leerzame slideshows. Rest ons nog je alvast een goede jaarwisseling en een gezond 2009 te wensen. Op nieuwjaarsdag zijn we er weer!

Structurerend en inspirerend met een zachte G. Beschikt over een stevige basis op het gebied van multichanneling en CRM (de twee hangen nu eenmaal sterk samen) door 10 jaar werkervaring bij ING in de functies Project & Changemanagement, Sales Support en Innovation. Aangevuld met 1 jaar ervaring in de online media. Nu manager bij de Gemeente Nijmegen.

Categorie
Tags

3 Reacties

  hanrusman

  “De mythes rond social reviews ontmaskerd” is de beste 😉


  30 december 2008 om 10:04
  CaroleDerks

  Haha, we hadden het toch aan de lezers moeten vragen. Ja lastig hoor om te bepalen welke stuurtjes de gebruiker in handen geeft.


  30 december 2008 om 18:29
  mgvandenbroek

  @Carole: Iets voor volgend jaar? 😉


  31 december 2008 om 07:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!