Dutch Creative Class geeft visie op 2009 (live op internet)

10 december 2008, 10:31

Vanavond vindt om 20:30 uur een speciale live uitzending plaats van het programma Idealize op Blueshots.tv. Vanuit de AKN studio’s in Hilversum spreekt Ronnie Overgoor drie kwartier met creative professionals, waaronder Edwin Tromp over het nieuwe TBWA initiatief Flow, Jim Stolze over zijn gelukservaringen van een maand lang geen internet, Sander Lusink van Oger over creativiteit in de retail en de beste tips to ‘dress for success’, Frank de Ruwe van Natwerk en Carl Rohde, leading trendwatcher en onder meer oprichter van scienceofthetime.com.

Daarmee lijkt een nieuwe fase van ’tv’ in te gaan waarbij we live uitzendingen krijgen via internet. Alhoewel ik zelf denk dat lineaire programmering zijn langste tijd heeft gehad, ben ik toch wel benieuwd hoeveel kijkers vanavond inschakelen om live naar deze uitzending te kijken. Ronnie succes!

Update:

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

9 Reacties

  media

  Uitstekende show, smaakt naar meer!


  10 december 2008 om 19:42
  jdevalk

  En al meer nieuws over hoe veel mensen gekeken hebben?


  10 december 2008 om 22:13
  media

  @Joost: geen idee, ben ook wel benieuwd eigenlijk!

  Had gehoopt dat programma inmiddels ook via blueshots.tv terug was te bekijken maar dat is nog niet het geval; voor de mensen die het hebben gemist heb ik het derhalve maar op google video gezet.


  11 december 2008 om 04:34
  evroekel

  @Marco: Thanks had uitzending gemist. Klopt het dat geluid en beeld niet helemaal lekker synchroon lopen? Was overigens goede uitzending, ook leuk om update van Jim te krijgen en te zien dat internet zo geïntegreerd is in ons leven dat Jim zich even afvraagt of hij nu online was of niet.


  11 december 2008 om 06:16
  media

  @Erik: denk dat overzetten naar Google Video dit heeft veroorzaakt alhoewel ik gisteren bij de live uitzending ook af en toe dacht dat beeld en geluid niet synchroon liepen. Iemand anders dat ook opgemerkt?


  11 december 2008 om 06:29
  ronnie

  1124 kijkers, embed code volgt vandaag want die video op google is niet de blueshots.tv kwaliteit 🙂


  11 december 2008 om 07:37
  Theo Vos

  Zou dit elke dag kunnen kijken. Kom eens op bezoek in Groningen hier bruist het van de initiatieven op creatief ondernemers gebied.


  11 december 2008 om 09:08
  Ronnie

  Net achter Mac gekropen en de video op google is echt slecht. Audio uit sync en beeldkwaliteit slecht. Niet zoals ik wil dat Blue Shots wordt bekeken. De rendering loopt en ik meld me hier zodra ie fatsoenlijk online staat.

  Jammer om ‘m te kijken zoals ie hierboven staat!


  11 december 2008 om 11:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!