Viral Friday: Single Ladies SNL Parody

Viral Friday: Single Ladies SNL Parody
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Justin Timberlake & Beyoncé met Single Ladies SNL Parody. Zanger Justin Timberlake maakte een wel heel bijzondere opwachting in het satirische tv-programma Saturday Night Live afgelopen zaterdag. Op plek 2, Shiba Inu Puppy Cam. Een livestream met 6 schattige Shiba Inu pups op Ustream.tv is een internethit met ruim 6 miljoen kijkers. Bike Hero maakt de top 3 deze week compleet. Een fanatieke fan fietst een Guitar Hero level in real life op muziek van "Prisoner of Society" van The Living End.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.