Joris de Bruijne wint DeMeter Award 2008!

17 november 2008, 18:49

In een overvol Fortis Circustheater is zojuist de winnaar van de DeMeter Award bekendgemaakt: Joris de Bruijne, partner van Add to Favorites. In bovenstaand filmpje zijn de slopende laatste beelden te zien waarin de naam bekendgemaakt werd. Joris liet daarmee Fanneke Verlind en Femke Nouwens achter zich en mag zich een jaar lang hét DM talent van Nederland noemen!

Tijdens de avond zijn veel filmpjes vertoond (geproduceerd door Femke van der Meer), hieronder staan ze allemaal! Geniet mee van een terugblik op de jurygesprekken en zie meer van hun werkplek!

Opening van de avond

Vakinhoudelijk verhaal over loyaliteit, met Jasper van IJssel (winnaar van de DeMeter Award 2007)

Een kijkje op de werkplek van de genomineerden

Terugblik op de jurydag van Fanneke Verlind

Terugblik op de jurydag van Joris de Bruijne

Terugblik op de jurydag van Femke Nouwens

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

14 Reacties

  Dennis de Waard

  Gefeliciteerd Joris! Jammer dat ik er niet bij kon zijn (het is nu hooitijd in de zorg ;-). Geniet ervan en dat je dit jaar maar een waardig ambassadeur mag zijn van ons mooie vak (én van DeMeter) bij al die andere aanstormende jongelieden.


  17 november 2008 om 19:37
  media

  Joris gefeliciteerd! Robert en Femke, dank voor verslag en video’s. Zijn er op de avond zelf ook nog video’s gemaakt?


  17 november 2008 om 19:44
  chi666

  Hee, oud klasgenootje Joris wint 🙂


  17 november 2008 om 20:05
  lbroekman

  He, oud-projectcollega Joris wint: gefeliciteerd!


  17 november 2008 om 21:23
  Joris

  Goedemorgen,

  Ja was een erg goede avond gisteren en ik ben natuurlijk heel blij met de award! Was spannend gisteren, zeker aangezien ik de strijd aan moest gaan met twee echte keien die allebei zeer terecht genomineerd waren.

  De hele procedure van genomineerd worden tot het uiteindelijk winnen van de award was een erg spannende en inhoudelijk veel bijdrage moeten leveren. Dit in tegenstelling tot eerdere nominaties, waarin ineens een winnaar uit komt. Petje af voor De Meter dus voor de organisatie en invulling. De filmpjes zijn ook erg leuk.

  Nu nog even genieten en dan weer lekker aan de slag, nog veel te doen om e-mail op een hoger niveau te krijgen in Nederland en dit stimuleert en helpt alleen maar!

  Iedereen bedankt, vooral de jury en de organisatie van De Meter. En zoals ik gisteren al zei: ook Bas Ter Burg, inmiddels mijn business partner, bedankt voor het overbrengen van veel van het enthousiasme en inhoud aangaande e-mail als vak!

  Joris


  18 november 2008 om 06:28
  Jorden lentze

  Gefeliciteerd! En mogen de Goden je wel gezind zijn dit en volgend jaar :o)


  18 november 2008 om 06:38
  Robert

  He Joris,

  Van harte gefeliciteerd! Super dat je de waardering krijgt voor al jouw (en jullie) inspanningen. We drinken er donderdag een borrel op.


  18 november 2008 om 06:48
  basterburg

  Jay! klasse man en nogmaals van harte gefeliciteerd. Je hebt het verdiend zonder je 2 ‘concurrenten’ daarmee tekort te doen.


  18 november 2008 om 07:00
  media

  @Bas: ik dacht al, waar ken ik dat Add to Favorites ook al weer van! 😉


  18 november 2008 om 07:30
  Michael Straathof

  GEFELICITEERD Joris! Van harte. Door hard te werken en je te focussen op kwaliteit, heb je deze erkenning verdiend. Succes!


  18 november 2008 om 07:42
  E. Mail

  E-mail!!??


  18 november 2008 om 08:23
  Robin J. Riemslag

  Joris, nogmaals van harte met de uitverkiezing tot DM talent 2008.

  Dank voor jouw compliment m.b.t. organisatie Award.

  Kom je een keer spreken tijdens een thema-avond in 2009 ?


  18 november 2008 om 08:31
  joris

  @all: wederom bedankt

  @robin: graag! Ik heb nog genoeg te vertellen 😉


  18 november 2008 om 10:03
  Fabio

  Supertrots op mijn baas/collega! Het was een mooie avond.

  Op naar nog meer successen! 🙂


  18 november 2008 om 10:42

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!