Viral Friday: Star Wars A Cappella Tribute

Viral Friday: Star Wars A Cappella Tribute
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Corey Vidal met Star Wars A Cappella Tribute to John Williams. De 21-jarige Canadees brengt een ode aan één van de bekendste naoorlogse filmcomponisten: John Williams, bekend van o.a. de muziek van Star Wars, Jaws, E.T. en Jurassic Park. Op plek 2, The Matrix Runs on Windows. CollegeHumor, onderdeel van Connected Ventures, scoort na "If All Movies Had Cell Phones" opnieuw een hilarische hit. The Black Hole van Future Shorts maakt de top 3 deze week compleet. Een medewerker ontdekt bij toeval een zwart gat en geeft toe aan zijn hebzucht.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.