ADV: Branding & Marketing in Social Networks

12 november 2008, 06:00

{title}Wegens groot succes organiseert KREM een extra masterclass Branding & Marketing in Social Networks 1 op 27 november in Utrecht.

Steeds meer consumenten participeren in communities waar een dialoog over favoriete merken mogelijk is. Veel marketeers gebruiken echter vooral een traditionele ‘push’ benadering met banners en statische microsites.

Tijdens deze masterclass worden praktische tips en voorbeelden gegeven voor het succesvol inzetten van social networks. Fenomenen als crowdsourcing, consumer dialogues, brand engagement en community driven innovation worden verder uitgediept.

De masterclass biedt u inzicht in de mogelijkheden van Social Networks bieden op het gebied van marketing, een concreet actieplan en praktijktips voor branding, advertising en targeting binnen social networks enenkele praktijkvoorbeelden; missers en successen! Daarnaast gaat u zelf aan de slag met een praktijkoefening.

Prijs: 475,- euro per deelnemer (incl. lunch, cursusmateriaal en lidmaatschap CSN Community). Voor meer informatie, het volledige programma en inschrijven kunt u terecht op www.krem.nl/masterclass.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!