Viral Friday: McCain Wins!

Viral Friday: McCain Wins!
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor MoveOn.org met McCain Wins!. Na het enorme succes van News3Online, de ludieke virale campagne van chatbedrijf Paltalk, scoort ook MoveOn.org een internethit met een gelijksoortige gepersonaliseerde virale campagnesite. Op plek 2, Sarah Palin Got Pranked. Sarah Palin is vorige week zaterdag telefonisch in de maling genomen door de Canadese radiomaker Marc-Antoine Audette die zich voordeed als de Franse president Sarkozy. Heidi Klum Guitar Hero (Director's Cut) maakt de top 3 deze week compleet. Supermodel Heidi Klum heeft haar medewerking verleend aan een reclamespot voor de game Guitar Hero: World Tour. In lingerie rockt ze erop los!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.