ADV: High-end masterclass: Targeted Marketing

5 november 2008, 06:00

{title}Nedstat en LECTRIC Internetopleidingen slaan de handen ineen. Wapenfeit: een masterclass van het hoogste aanzien; Targeted Marketing.

Versterk uw online strategie en verhoog conversie. Ontdek hoe te anticiperen op bezoekersvoorkeuren en de juiste doelgroep gerichter content en campagnes aan te bieden. Voor deze hoogstaande masterclass dient een even zo hoogstaande locatie als het podium. In de boardroom van de Rembrandt Toren te Amsterdam geven experts de analyses van best practices prijs. Hiermee wordt u voorzien van direct bruikbare tools die garant staan voor een succesvolle marketingstrategie.

Het programma bestaat uit hoogwaardige kennisdeling. Naast Segment and Target komt Usability met personas, eCommerce en interactief multi-channel campagnemanagement aan de orde.

Meld u aan en ervaar kennis en vooruitgang op vrijdag 28 november van 09.30 tot 18.00 uur, Rembrandt Toren, Amstelplein 1, Amsterdam.

Prijs:€ 895,00 per deelnemer (exclusief BTW). Een uitgebreide lunch en de benodigde literatuur is inbegrepen. Aanmelden kan hier.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!