Viral Friday: Sarah Palin As President

Viral Friday: Sarah Palin As President
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor TBWA creatieven Steve Yee & Forrest Boleyn en Sean Ohlenkamp van M&C Saatchi met Sarah Palin As President. Het drietal creëerde de website PalinAsPresident.com, een ontdekkingstocht in het Oval Office van Sarah Palin. Op plek 2, The Return Of Terry Tate. Terry Tate, de Office Linebacker uit de fameuze Reebok Superbowl XXXVII commercials, is terug van weggeweest met 3 nieuwe videos! Get A Mac: Bean Counter van Apple maakt de top 3 deze week compleet. Een nieuwe commercial van computerfabrikant Apple spot met de dure advertentiecampagne voor Vista van concurrent Microsoft.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.