Viral Friday: Nike Fate

Viral Friday: Nike Fate
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Nike met Fate. Fate is Nike's nieuwste spot, waarin David Fincher de levensloop van twee American Football spelers schetst tot het moment dat hun lot kruist met dat van de andere in een NFL wedstrijd. Op plek 2, White Gold: Do you love my hair?. Na het succes van 'One Gallon Axe', scoort White Gold & the Calcium Twins opnieuw een hit met hun nieuwste single Do you love my hair? If All Movies Had Cell Phones van CollegeHumor maakt de top 3 deze week compleet. Films als Forrest Gump, Home Alone en Fight Club kennen we allemaal, maar hoe zouden deze films aflopen, als de hoofdrolspelers een GSM tot hun beschikking hadden ...

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Heel erg mooi gedaan! Echt respect voor hoe die gasten dit doen. Marketing is echt een van de belangrijkste functies van een bedrijf.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.