Vacature: Online Marketeer bij NIBC Direct

7 oktober 2008, 03:19

{title}Ben jij die gedreven Online Marketeer die gaat meebouwen aan verdere ontwikkeling van het merk NIBC Direct?

Vind jij het leuk om online campagnes te ontwikkelen voor een nieuw merk? Het nieuwe online spaarmerk van NIBC, NIBC Direct, zoekt een jonge en gedreven online marketeer die zich gaat bezig houden met het doorontwikkelen van campagnes voor het merk. Geboden wordt een brede functie met veel vrijheid voor eigen ideeen binnen een dynamische en slagvaardige organisatie met korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Locatie: Den Haag

Bedrijfsprofiel:

NIBC NV is een middelgrote bank in de Randstad en biedt innovatieve corporate finance, risk management en investment management oplossingen aan bedrijven, financiële instellingen en institutionele beleggers. Onlangs heeft deze organisatie een stap gezet op de retail markt door introductie van het label NIBC Direct, waarbij online spaar- en hypotheekproducten worden aangeboden, zowel voor de Nederlandse als Duitse markt. Daarnaast zal NIBC Direct mogelijk op termijn de formule in andere Europese landen gaan uitrollen.

De organisatie kan omschreven worden als dynamisch, ondernemend en klantgericht. De lijnen zijn kort, wat zorgt voor snelle besluitvorming en slagvaardigheid. De organisatie heeft teamwork en de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar werknemers hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving:

In deze nieuwe, brede en uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, optimalisatie en doorontwikkeling van de huidige online marketing strategie. Je analyseert de effectiviteit van ontwikkelde online campagnes en vertaalt resultaten naar concrete acties. Je draagt (mede)verantwoordelijkheid voor een gealloceerd online marketingbudget en zorgt er voor dat geformuleerde doelstellingen worden gerealiseerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de look en feel en content van de website, waarbij je veelvuldig contact hebt met je collega’s van de afdeling Corporate Communicatie. Je vindt het leuk om externe partijen aan te sturen, zoals het reclamebureau, design, DM en internet bureau en bent in staat om voorstellen te beoordelen. Samen met hen ontwikkel je nieuwe campagnes met als einddoel site-traffic en conversie-optimalisatie. Je geeft richting aan de CRM strategie en zorgt ervoor dat processen in de organisatie worden ingebed. Uiteraard ben je op de hoogte van concurrentie activiteiten en nieuwe mogelijkheden op het gebied van online marketing en draag je vanuit jouw discipline gestructureerd bij aan de overall marketingstrategie van onze retail-formule.

Functiecriteria:

  • Minimaal HBO-niveau en drie – vijf jaar relevante online marketing ervaring, bij voorkeur bij een financiële instelling
  • Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met SEO, SEA, SEM, E-mail marketing en webanalytics
  • Je hebt kennis van HTML, webservices
  • Je bent analytisch sterk
  • Ervaring met B2C marketing is een must
  • Affiniteit met financiële producten een pré
  • Je bent communicatief sterk en goed in staat de dialoog met externe bureaus te starten en te onderhouden.
  • Je hebt vanzelfsprekend passie voor het marketingvak
  • Je vindt het een uitdaging mee te werken aan het op de kaart zetten van een nieuw financieel merk!

Geïnteresseerd?

SchaalX richt zich op bemiddeling van hoger opgeleid marketing-, communicatie- en salespersoneel voor vaste en tijdelijke functies.

Reageren kan direct door je in te schrijven via onze website

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Isabella Meenks

Telefoon: 030 – 263 14 14.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!