Vacature: Junior Project Manager bij .bone

30 september 2008, 02:45

{title}.bone is op zoek naar een Junior Project Manager. Hij/zij ondersteunt de project managers en account director voor een aantal opdrachtgevers. De jr. Project Manager serviced de hem/haar toegewezen klanten in samenspraak met de Project managers. Je rapporteert uiteindelijk aan de account director binnen .bone. Een hechte samenwerking met de Projectmanagers en de creatieve teams binnen .bone is essentieel.

Profiel

Je bent in staat om creatie te inspireren en uit te dagen. Je bent een sterke persoonlijkheid die de cultuur van .bone aanvoelt en deze naar de klanten weet te vertalen. Een professional die ervoor zorgt dat de werksfeer binnen .bone optimaal blijft en het bureau in bescherming neemt tegenover de grillen van de klanten. Je kunt goed omgaan met het spanningsveld themabureau-adverteerder-.bone. En natuurlijk heb je een sterk creatief inlevingsvermogen. On-line & interactieve ervaring is van groot belang.

Werkzaamheden

– Dagelijks contactpersoon voor de opdrachtgever.

– Het mede formuleren en realiseren van klanten de-briefings en interne briefings. E.e.a. conform de .bone normen.

– Samen met de Project managers verantwoordelijk voor de kwaliteit van de voortgangs/-progressierapporten.

– Mede bewaken van inkomen, marge en budgetten (medeverantwoordelijk voor commerciële begrotingen aan de hand van inkoopkosten).

– De jr. PM is verantwoordelijk voor een stipte nakoming van de gemaakte afspraken, welke hij/zij steeds tijdig vastlegt in contactrapporten, bewaakt de voortgang (inclusief kosten) en stuurt zonodig intern bij.

Persoonlijk

– Academisch/HBO opleiding

– Ervaring en affiniteit met interactieve communicatie

– Een doener zonder te vergeten het hoofd te gebruiken

– Dienstverlenend en daar ook voldoening uit halen

– Kwaliteiten: de moeite willen nemen in oplossingen te denken

– Iemand met een brede scope (interesses, ervaring, opleiding)

– Positief ingestelde persoonlijkheid en vrolijk

Achtergrond .bone (www.bone.nl)

.bone is opgericht in februari 1999 door Rens Plandsoen (commercieel directeur) en Koen Verhagen (creatief directeur). .bone is een bureau voor interactieve communicatie en heeft momenteel 18 medewerkers in dienst. De directie is in 2005 uitgebreid met Joost van Liemt als creatief directeur.

Naast het bedenken van het creatieve concept en het verzorgen van de creatie van de uitingen en bijbehorende campagne sites, heeft .bone tevens deskundigheid in huis op het gebied van mediaplanning, -inkoop en -plaatsing en vooral ook rapportage.

.bone is overtuigd van de voordelen die het heeft om beide modaliteiten in huis te hebben. Wie optimaal wil profiteren van het online adverteren dient immers snel te kunnen schakelen. In conceptfase zorgt de directe samenwerking tussen creatie en media ervoor dat de creatieve grenzen van het medium worden opgezocht. Gedurende het verloop van de campagne volgt .bone de respons real-time. En doordat de studio direct aangestuurd kan worden door de media-afdeling, is het bureau als geen ander in staat campagnes bij te sturen tijdens de looptijd, wat bijdraagt tot een verhoging van de effectiviteit.

.bone voert opdrachten uit voor A-merken als ABN AMRO, Agis, GVB, MSN, KPN, Reed Business, Staatsloterij en SVB.

Inmiddels heeft het bureau al diverse prijzen gewonnen, waaronder een groot aantal Gouden en Zilveren Spin Awards, een Zilveren Lamp in 2002 en een nominatie voor een Lion in 2002.

De cultuur van .bone

.bone is een professioneel no-nonsense bureau. Het team bestaat uit ervaren mensen met een passie voor (marketing)communicatie, zonder allures, die op basis van professionaliteit tot het uiterste gaan om een perfect resultaat voor hun klanten te realiseren. Deze professionaliteit heerst op alle fronten: creatief, gericht op effectiviteit van de campagne en met respectvolle benadering naar hun klanten.

Wat betreft het interne beleid heeft .bone de tevredenheid van de medewerkers hoog in het vaandel staan. Plezier in het werk en gezamenlijk streven naar kwaliteit komen bij .bone op de eerste plaats. Dit betekent ook dat .bone alleen werkt voor opdrachtgevers die hetzelfde respect kunnen opbrengen voor het bureau als omgekeerd het geval is. Dit betekent concreet dat new business intern wordt besproken om te beoordelen of de klant en zijn wensen passen binnen de filosofie van het bureau.

Solliciteren?

Denk je de aangewezen persoon te zijn voor deze interessante vacature? Wij zien je reactie met uitgebreid CV graag tegemoet via {encode=”pz@bone.nl” title=”pz@bone.nl”}. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rens Plandsoen op telefoonnummer 030 233 18 70.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!