Viral Friday: Bill Gates & Jerry Seinfeld

Viral Friday: Bill Gates & Jerry Seinfeld
, NPB Media
@yizmo
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Microsoft met Bill Gates & Jerry Seinfeld: Shoe Circus. Vorige week donderdag lanceerde Microsoft het eerste reclamespotje, uit de $300 miljoen kostende reclamecampagne, met in de hoofdrollen oprichter Bill Gates en komiek Jerry Seinfeld. Op plek 2, Super Mario Rescues The Princess. Burger King is een exclusieve samenwerking aangegaan met Seth MacFarlane, de bedenker van de Family Guy serie. In de eerste episode redt game-icoon Super Mario de prinses (not!). John McCain Gets BarackRoll'd maakt de top 3 deze week compleet. Hugh Atkin uit Sydney is na zijn internethit Barack Roll, een parodie op de internet meme Rickrolling, terug met een vervolg.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.