Viral Friday: Tiger Woods Walks on Water

Viral Friday: Tiger Woods Walks on Water
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Viral Friday is terug van weggeweest! De rubriek, die wekelijks de succesvolste virals belicht, zal voortaan verdergaan als Top 5. Tien video's blijkt te veel voor lezers en te tijdrovend voor de makers.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor EA Sports met Tiger Woods Walks on Water. YouTube gebruiker 'Levinator25' ontdekte 11 maanden geleden een bug in het spel Tiger Woods PGA Tour 08. In plaats van een update om het euvel te verhelpen, reageert EA Sports op een bijzonder ludieke manier. Op plek 2, Yearbook Yourself. Taubman Centers, een vastgoed onderneming die verscheidene winkelcentra in de VS beheert, heeft Yearbook Yourself gelanceerd met als doel om meer jongeren en hun ouders naar haar winkelcentra te lokken. Samsung Omnia i900 Unboxing maakt de top 3 deze week compleet. The Viral Factory uit Londen creëerde voor Samsung een sensationele uitpak party viral voor de Omnia (i900).

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.