Pocketinfo.nl ontmoet HTC: de gebruiker mag het zeggen

Pocketinfo.nl ontmoet HTC: de gebruiker mag het zeggen

De conversatie aangaan met je gebruikers, laten zien dat je open staat voor suggesties en er ook daadwerkelijk iets mee doen. Iedereen roept het, maar niet alle bedrijven doen het. Wouter Neyndorff van Pocketinfo.nl nodigde HTC (en Marketingfacts) uit voor een Meet & Greet (op de 7e verdieping van het Park Plaza in Utrecht) met de gebruikers van zijn forum (130.000 geregistreerde leden). HTC zei ja, volgens directeur HTC Benelux Mark Moons mede omdat ‘alle andere telecombedrijven nee hadden gezegd’.

Moons had geen idee wat hij van zo’n meeting kon verwachten; het was de eerste keer. In bovenstaande video gaat hij in op het waarom van zo’n meeting met gebruikers, op de introductie van nieuwe HTC-modellen en op de hamvraag: hoe ziet hij de concurrentiepositie van HTC ten opzichte van de iPhone? Hieronder nog de presentatie van de HTC Diamond Touch Pro, die sinds vandaag in de winkels ligt (presentatietechniek van Ilse van Drie van HTC is zéér de moeite waard, moet gezegd). En ook, als klap op de vuurpijl (we moeten het vandaag zonder VF doen), een presentatie van Paltraq, een dienst waarmee je zonder gps via Google Maps vrienden en bekenden kunt tracen.


Halil Yuksel van Classx, heeft Paltraq (nog in beta) ontwikkeld: een applicatie waarmee je zonder gps op je mobiele telefoon vrienden en bekenden kunt tracken en tracen. ‘Veel mogelijkheden voor marketing’, denkt Yuksel zelf.Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ilse presenteert leuk, maar gebruikt zelf een Nokia N73 en is Apple-fangirl: http://ilsevandrie.hyves.nl/profiel/

  geplaatst op
 • @Cor: Scherp. :P Vol lof praten over je producten terwijl je ze zelf niet gebruikt. Komt de geloofwaardigheid niet ten goede.

  Ontopic: Goed initiatief van Pocketinfo en leuk dat HTC er ook nog daadwerkelijk gehoor aan geeft. Dat zie ik andere bedrijven nog niet zo snel doen.

  geplaatst op
 • Maar die specs van de touch pro klinken wel goed...

  Wat is het toch altijd jammer dat je met je speelgoed altijd weer binnen een paar maanden achterloopt.
  Ze weten je continu gretig te houden. Als dat geen marketing is....

  geplaatst op
 • Leuk interview Matthijs. Top dat HTC echt hun gebruikers op zoeken.

  Begreep dat die HTC Touch Pro weer niet een kantelende scherm heeft. Waarom hebben ze dat nu weer niet meegenomen? Scheelt een hele hoop schittering op je scherm en ligt zeker bij typen van mail een stuk prettiger in de hand. Benieuwd hoe de nieuwe toestellen van HTC en Apple's 'piece of shit' gaan lopen.

  geplaatst op
 • Wat is er nou zo bijzonder aan locatiebepaling zonder GPS? Zit al lang in Google Maps voor de mobiel! Of is deze techniek beter? Hij heeft het telkens over 200 meter terwijl GMaps het in een straal van 1800 meter doet geloof ik.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.