Viral Friday: Celeb

Viral Friday: Celeb
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor John McCain met Celeb. John McCain blijft zijn rivaal Barack Obama bestoken met 'attack ads'. In het nieuwste spotje, getiteld Celeb, vergelijkt hij zijn Democratische tegenstander met idolen als Britney Spears en Paris Hilton. Op plek 2, The Mojave Experiment. Microsoft heeft 120 critici van het besturingsysteem Vista afgelopen week filnk in de maling genomen, die deelnamen aan het Mojave Experiment. Guinness Good Times maakt de top 3 deze week compleet. Een pikante user-generated viral voor Guinness met tagline "Share one with a friend. Or two" is op verzoek van drankenconcern Diageo verwijderd van YouTube.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Typisch Microsoft. De website van het mojave experiment werkt niet, als je de clips wilt bekijken ;-)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.