Vacature: Fondsenwerver bij Artsen zonder Grenzen

5 augustus 2008, 03:29

Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, internationale organisatie die medische noodhulp biedt aan slachtoffers van noodsituaties en chronische crises en die actief opkomt voor hun lot. De afdeling Communicatie en Fondsenwerving levert een belangrijke bijdrage aan het genereren van aandacht voor humanitaire crises en het verwerven van brede (financiële) steun en betrokkenheid onder het Nederlands publiek. De afdeling telt ruim 20 medewerkers en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het communicatiebeleid, de fondsenwerving en de pers- en publieksvoorlichting. De afdeling bestaat uit een unit Fondsenwerving & Publiekscommunicatie, een unit Communicatie en een team van Communicatie Adviseurs.

De Unit Fondsenwerving & Publiekscommunicatie bestaat uit vier fondsenwervers, twee medewerkers publiekscommunicatie, een database manager, een administratief medewerker en een coördinator. De unit is verantwoordelijk voor de fondsenwerving en publieksvoorlichting van Artsen zonder Grenzen. De unit is de laatste jaren zowel kwalitatief als in resultaat flink gegroeid, maar heeft voor de komende jaren nog meer ambitieuze plannen. Voor deze unit zijn wij per 1 november 2008 op zoek naar een

fulltime ervaren

Fondsenwerver (particuliere markt)

Inhoud van de functie

– In deze functie lever je een inhoudelijke en uitvoerende bijdrage aan diverse fondsenwervende instrumenten (DM, TM, F2F, Online, etc.) die zijn ondergebracht in verschillende werving en retentie programma’s.

– Binnen een relatief klein team ben je verantwoordelijk voor een vrij grote portfolio van fondsenwervende methoden met bijbehorende targets.

– Het management van externe partijen met wie wordt samengewerkt hoort daar ook bij.

– Je beoordeelt marktontwikkelingen en relevante trends op het gebied van fondsenwerving.

– Je stelt relevante overzichten en managementinformatie samen.

– Ook adviseer je de coördinator op het gebied van fondsenwerving en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het fondsenwervingsbeleid.

Profiel

– Wij zoeken een enthousiaste flexibele kandidaat met een relevante HBO opleiding.

– Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van fondsenwerving en/of direct marketing.

– Je bent analytisch, inventief en resultaatgericht.

– Je kan planmatig en zelfstandig werken en weet van aanpakken.

– Je legt de lat van nature hoog en streeft altijd groei na zonder de kwaliteit en randvoorwaarden uit het oog te verliezen.

– Je bent uitstekend met cijfers en hebt ervaring met het beoordelen en evalueren van fondsenwervende projecten.

– Je hebt tevens kennis van CRM applicaties.

– Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift is essentieel in deze functie, evenals goede communicatie vaardigheden.

Wij bieden voor deze functie

– Een contract voor 1 jaar op fulltime basis (40 uur) met de mogelijkheid tot verlenging.

– Een bruto salaris in schaal 5 van minimum € 2.357,- en maximum € 3.331,- bruto per maand (bij een 40-urige werkweek). Inschaling zal plaatsvinden op basis van relevante werkervaring.

– Premievrij pensioen en 30 vakantiedagen.

– Een stimulerende, professionele werkomgeving in een internationale organisatie

Informatie en sollicitatie

Voor verdere concrete informatie of gerichte vragen over deze functie kun je contact opnemen met Reinier Spruit, Coördinator Fondsenwerving & Publiekscommunicatie, telefoon: 020-520 8796 of met Liesbeth Nicolas, Fondsenwerver Particuliere Markt, telefoon: 020-520 8949.

Als je geïnteresseerd bent in deze functie, over de kwaliteiten beschikt en denkt te voldoen aan het profiel, dan kun je een sollicitatiebrief en curriculum vitae vóór 1 september mailen t.a.v. Marco Visser (personeelsadviseur) naar {encode=”officejobs@amsterdam.msf.org” title=”officejobs@amsterdam.msf.org”} o.v.v. “Fondsenwerver” tezamen met de bron waar je de vacature hebt gevonden.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 8 september.

~ Acquisitie wordt niet op prijs gesteld ~

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!