Viral Friday: House of Cards

Viral Friday: House of Cards
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor House of Cards. Radiohead, nooit wars van experimenten, heeft haar nieuwe videoclip "House of Cards" opgenomen zonder gebruik te maken van camera's of conventionele belichting, maar met behulp van geavanceerde technologieën. Op plek 2, Will It Blend? iPhone 3G. Blendtec CEO Tom Dickson laat wederom de kracht zien van zijn blender. Na de iPod, Chuck Norris en Bic aanstekers gaat de iPhone 3G in de mixer. Converse: My Drive Thru maakt de top 3 deze week compleet. Converse bestaat 100 jaar! Ter ere van de honderdste verjaardag van de schoen schakelde de sneaker fabrikant N.E.R.D, Julian Casablancas van The Strokes en Santogold in om een exclusieve single te produceren.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.