Viral Friday: House of Cards

18 juli 2008, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor House of Cards. Radiohead, nooit wars van experimenten, heeft haar nieuwe videoclip “House of Cards” opgenomen zonder gebruik te maken van camera’s of conventionele belichting, maar met behulp van geavanceerde technologieën. Op plek 2, Will It Blend? iPhone 3G. Blendtec CEO Tom Dickson laat wederom de kracht zien van zijn blender. Na de iPod, Chuck Norris en Bic aanstekers gaat de iPhone 3G in de mixer. Converse: My Drive Thru maakt de top 3 deze week compleet. Converse bestaat 100 jaar! Ter ere van de honderdste verjaardag van de schoen schakelde de sneaker fabrikant N.E.R.D, Julian Casablancas van The Strokes en Santogold in om een exclusieve single te produceren.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!