Vacature: Database marketeer bij Louwman & Parqui

17 juli 2008, 03:05

{title}Louwman & Parqui B.V. (Raamsdonksveer, 185 medewerkers) is de Nationale Marketing en Sales Organisatie van het kwaliteitsmerk Toyota en het topmerk Lexus. Samen met haar partners in business, de Toyota- en Lexusdealers, werd de laatste jaren een substantiële stijging van het marktaandeel gerealiseerd. Toyota streeft naar een verdere versterking van haar marktpositie in zowel de particuliere als zakelijke markt. De hoofddoelstellingen voor de komende jaren zijn dan ook: maximale klanttevredenheid, verdere stijging marktaandeel en efficiency van de dealers.

Wij zoeken een: database marketeer

Als database marketeer ben je verantwoordelijk voor analyses en advies gebaseerd op de marketingdatabase en webstatistieken. Je draagt daarmee bij aan een zo effectief en efficiënt mogelijke invulling van werving, cross-selling en loyaliteit. Je rapporteert over de respons, conversie en kosten/baten van marketingacties en doet op basis hiervan aanbevelingen voor (vervolg) acties. Je adviseert de product managers (sales en after sales) op basis van eigen database-analyses over te selecteren doelgroepen, marketingacties en productaanbod.

Ook ben je verantwoordelijk voor een goede inrichting en ontwikkeling van de marketing database. Verder maak je dashboards en ad hoc analyses op basis van statistieken. Je adviseert de betrokken afdelingen over de resultaten van deze analyses. De verhouding van de werkzaamheden is ongeveer 70% uitvoerend en 30% consultancy werkzaamheden.

Jouw profiel:

Je beschikt over hbo of academisch werk- en denkniveau met marketingkennis op NIMA-B niveau en enkele jaren relevante werkervaring als database marketeer in de consumentenmarketing. Je hebt ervaring met DM en online campagnes. Ervaring met de automotive branche is een pré. Je bent stressbestendig en gewend zelfstandig in projecten van substantiële omvang te werken. Bovendien kun je uitstekend je weg vinden in een hectische omgeving en weet daarbinnen je eigen kaders te scheppen. Je bent pragmatisch en creatief in je aanpak snapt het commerciële proces en hebt een resultaat- en servicegerichte instelling. Ook beschik je over analytische, organisatorische en tekstuele kwaliteiten. Door middel van jouw overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden krijg je jouw ideeën over de bühne. Bovendien kun je goed in teamverband werken.

Wij bieden:

Een uitdagende baan in een stabiele, professionele organisatie, met forse ambities voor de toekomst en dus volop ontplooiingsmogelijkheden.

Verder vind je bij Louwman & Parqui een open cultuur en een prettige werksfeer, en een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

Je reactie:

Stuur een korte brief met een uitgebreid cv naar Louwman & Parqui BV, afdeling Personeel & Organisatie, Postbus 212, 4940 AE Raamsdonksveer of mail naar {encode=”peno@toyota.nl” title=”P&O@toyota.nl”} Informatie over de vacature kan worden ingewonnen bij de afdeling Personeel & Organisatie, telefoonnr. 0162 – 585 433.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!