Google Zeitgeist Europe 2008

Google Zeitgeist Europe 2008

De afgelopen dagen heb ik een groot deel van de video's bekeken van Google Zeitgeist Europe 2008, een event dat eind mei 2008 in de UK plaatsvond. Op mijn priveblog is een selectie (met toelichting) te vinden van de meest interessante sessies:

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Erg irritant dat ik niet weet wie er praten in bovenstaande video. Een zekere Gordon Brown (toch?) herkende ik, maar daar hield het wel op. Kan ook aan mij liggen, hoor...

  geplaatst op
 • @Matthijs: bovenstaande is een compilatievideo van het hele event, voor de individuele presentaties en discussies moet je naar het YouTube-chanel. Was inderdaad Gordon Brown!

  geplaatst op
 • Hmmm ok. Zal ze zeker gaan kijken. Ben ook benieuwd naar de presentatie van dat fotomodel met dat fancy British accent. @Marco: als ik jou was , had ik die hierboven neergezet. ;-)

  geplaatst op
 • Hier wat meer info over Zeitgeist:

  http://www.tribal-im.com/nl/weblog/google/google-zeitgeist-nieuwe-vormen-van-content/

  En de youtube channel biedt idd ook meer input.

  Gr.

  Rob Bogaers

  geplaatst op
 • @Rob: dank voor de update, had inderdaad gezien dat er iemand van tribal-im aanwezig was. Weet jij of er nog meer Nederlanders aanwezig waren?

  geplaatst op
 • Hi,

  Even de deelnemerslijst snel gecheckt.. o.a. Erik Hoekstra, VNU ; Gert Jan Munneke, Traffic4u; Paul Nijhof, Wehkamp en Daniël Rovers van Bol waren er aanwezig.

  Vr gr

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.