Interview MPJC: Michiel Buitelaar is COO Digital Sanoma

Interview MPJC: Michiel Buitelaar is COO Digital Sanoma

Michiel Buitelaar heeft weer een nieuwe baan. Buitelaar wordt COO Digital van Sanoma Nederland. De job van Paul Molenaar is hiermee in tweeën gesplitst. Buitelaar was een zeer gewaardeerde interviewkandidaat tijdens het Mediaparkjaarcongres (MPJC), gisteren op het MediaPark in Hilversum. In de pauze gooide ik mijn camera even voor zijn voeten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Leuk om te horen dat (mede)leiding geven aan Donald Duck één van de jongensdromen van Michiel Buitelaar is ;-)

    Heb je met Buitelaar ook nog gesproken over de toekomst van online video? Zit net de discussie op Emerce te lezen over de samenwerking tussen PCZapper en Startpagina, maar geloof niet dat iedereen onverdeeld positief is over deze stap van Sanoma-dochter ilse media. Ben eigenlijk wel benieuwd wat de mening is van Buitelaar en Heukelom over online video. Is distributie of (eigen) content straks belangrijkste asset? En als dat zoals nu distributie is, hoe zien ze dan de revenue sharing tussen producenten en distributeurs?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.