• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Kobe Bryant Jumps Over Snake Pool

Viral Friday: Kobe Bryant Jumps Over Snake Pool

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Nike met Kobe Bryant Jumps Over Snake Pool. Na vorige maand teamgenoot Ronny Turiaf verbluft te hebben, door over een aanstormende Aston Martin convertible te springen, gaat basketballer Kobe Bryant deze keer een stap verder door over een zwembad met slangen te jumpen! Op plek 2, Weezer: Pork And Beans. Drie jaar na het het album ‘Make Believe’, ligt Weezer’s zesde plaat ‘The Red Album’ binnenkort in de winkel. De videoclip bij de eerste single “Pork And Beans” is een ware mash-up, parodie en eerbetoon inéén van internet memes. Biggest Drawing in the World maakt de top 3 deze week compleet. Niet koerierbedrijf DHL, maar de Zweed Erik Nordenenkar blijkt achter het project Biggest Drawing in the World te zitten.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Coole video :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.