Blog 50 stopt (voorlopig)

Blog 50 stopt (voorlopig)

Naast onze eigen Marcom Top 100 lanceerde mediabureau Yellow Lemon Tree vorig jaar de Blog 50. De Blog50 gaf een overzicht van de populairste weblogs in Nederland en Belgie in diverse categorieen gebaseerd op Google PageRank, Technorati Rank en Bloglines Subscribers.

Vanmorgen werd ik door Peter-Paul de Jong gewezen op het feit dat Blog50 (voorlopig) stopt met het samenstellen van de maandelijkse lijst. Op de website schrijven ze hierover het volgende: “Haperende api’s, technische storingen en veranderende rankings van de externe rankingsites maken het elke maand weer lastig om een gelijktijdig meetmoment te pakken. Een hoop redactiewerk, dat elke maand weer voor veel bloed, zweet en tranen zorgt om de lijst samen te kunnen stellen. Op dit moment kunnen we niet de kwaliteit leveren die we in eerste instantie voor ogen hadden. Daarom hebben we besloten om (vooralsnog) te stoppen met de samenstelling van de lijst.”


Geplaatst in

DelenEr zijn 13 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.