VAC: Marketeer bij SyncForce

15 mei 2008, 05:11

{title}In deze uitdagende en veelzijdige marketing- en communicatierol ben je verantwoordelijk voor de marketing en in- en externe communicatie binnen SyncForce®. Wij zijn een gedreven organisatie en onder het motto “Innovating Commercial Operations™“ bieden wij een enterprise on-demand software platform voor marketing en sales. Wij zijn hierin marktleider en willen onze positie in Europa verder uitbreiden. Jouw kennis en ervaring op het gebied van marketing vertaal je naar het vergroten van de brand value van SyncForce® in de markt, met als resultaat het toevoegen van nieuwe uitdagende klanten aan het klantenbestand.

Je functie

Als Marketeer heb je de volgende kerntaken:

• (internet)Marketing:

Je bedenkt en initieert marketingcampagnes en rolt deze uit ter ondersteuning van de afdeling sales. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van onze online en offline campagnes. Je woont werkgroepen en beurzen bij en bent verantwoordelijk voor de sponsoring van events. Je bent verantwoordelijk voor het sluiten van joint-promoties en/of barters. Daarnaast volg en signaleer je nieuwe marketingtrends- en ontwikkelingen.

• Externe communicatie:

Je werkt samen met klanten, tekstschrijvers, vertaal- en reclamebureaus om te komen tot SyncForce® nieuwspublicaties. Je onderhoudt contacten met de pers. Daarnaast ontwikkel je conceptueel verder aan de SyncForce® website met als doel het vergroten van de visibility van de SyncForce® dienstverlening. Je onderhoudt contact met analisten en industrie-experts.

• Interne communicatie:

Je verzorgt de interne communicatie, o.a. door het uitbrengen van de SyncForce® Chronicle.

Je klanten

De SyncForce® applicaties worden gebruikt door meer dan 100 nationale en internationale klanten zoals Bugaboo, Paramount, Pepsico, Canon, Bavaria, Bison, Princess, Hasbro, Hero, ABN AMRO, PON, Johma, Fluke en vele andere.

Je werkplek

Wij geven onze meerwaarde vorm via ons eigen platform: SF Excellate. SF Excellate is een Commercial Operations Management platform, bestaande uit onder andere Marketing Resource Management, Product Management, Channel & Trade Management, Talent Management en Customer Interaction Management. Onze omgeving wordt sinds 1997 ingezet bij een groeiend aantal organisaties via het Software as a Service (SaaS) principe. SyncForce is inmiddels de nummer 1 speler op het gebied van Commercial Operations Management.

Je achtergrond

• Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur afstudeerrichting Commerciële Economie of Marketing Management (NIMA B) en minimaal 3 jaar ervaring met marktbewerking en marketing (communicatie).

• Je hebt affiniteit met zakelijke dienstverlening.

• Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

• Je bent commercieel en proactief.

• Je bent iemand met aantoonbaar creatief denkvermogen, je bent een organisatietalent met veel eigen initiatief. Kortom: je bent een echte “doener” die graag werkt in een dynamisch team binnen een groeiende organisatie die grote organisaties ondersteunt.

Je arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je kennis en ervaring, aanwezige capaciteiten en specifieke talenten bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je reactie

Nieuwsgierig geworden?

Solliciteren kan per brief of e-mail: t.a.v. Hans van den Berg, Postbus 4989, 5604 CD Eindhoven, e-mail: {encode=”hr@SyncForce.com” title=”hr@SyncForce.com”}. Voor meer informatie kun je Hans van den Berg ook bellen: 040 – 239 22 00.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!