Dutchcowboys lanceert Dutch Startups

Dutchcowboys lanceert Dutch Startups

‘t was al enige tijd (bij ons) bekend, maar vanochtend werd het officieel bekend gemaakt: Dutchcowboys lanceert Dutch Startups.

Events als The Next Web en Plugg maken duidelijk dat er veel belangstelling is voor startups. Aan de andere kant maakte Erwin Blom met zijn aktie Support your local startups ook duidelijk dat het leven van een startup niet over rozen gaat en men elke steun kan gebruiken.

Maandelijks zal een jury een top10 samenstellen aan de hand van aangemelde initiatieven waarna DC-lezers kunnen stemmen wie de volgende maand ‘Dutch Startup’ mag zijn en in the spotlight wordt gezet op Dutchcowboys. De op deze wijze verkregen extra traffic en exposure is voor een startup natuurlijk erg aantrekkelijk. Eerste startup die de aftrap doet is het door Wessel de Valk, Idse de Pree en Erwin Blom opgerichte The Crowds.

Goed initiatief van Dutchcowboys. Uiteindelijk bepalen dit soort startups immers mede onze ervaringen op internet, dus support is zeker op zijn plaats. Zou alleen nog even een domeintje registreren voor de zekerheid.  Ik voorspel een Dutch Startup Award zo rond eind 2008 ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ha ha grapjas! dutchsstartups.nl met dubbel s :)

  geplaatst op
 • @Ate: was geen grap maar een onbedoelde typefout. Desondanks blijkbaar toch slapende honden wakker gemaakt want domein dutchstartups.nl is gisteren alsnog geregistreerd.

  geplaatst op
 • @Erik: wat een onschuldig linkje al niet teweeg kan brengen...

  geplaatst op
 • Leuk initiatief!

  Wellicht aardig om er een soort Score voor Startups aan te koppelen.

  geplaatst op
 • Hey mannen bedankt. Erik je hebt goede bronnen ;-). Als er een award komt en we zoeken een jury dan weten we jullie zeker te vinden. Have a nice day

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.