VAC: online marketeer bij Staffplanning

13 mei 2008, 05:10

Staffplanning, arbeidsmarktintermediair met internet als belangrijkste zoek & vindmedium. Gezocht: pionier binnen het SEM vakgebied. Een ideale functie voor een SEA of SEO specialist die de volle breedte van het online marketing vak wil ontdekken.

Staffplanning is een eigenwijze HR-dienstverlener met een landelijk netwerk van 11 vestigingen. Je krijgt ruim 100 directe collega’s en omdat we onderdeel zijn van het beursgenoteerde Vedior NV, duizenden indirecte collega’s. Als specialist op het gebied van werving, selectie, interim en advies, bemiddelt Staffplanning hoger opgeleiden die toe zijn aan een tweede of derde stap in hun carrière. Staffplanning is eigenwijs en heeft een eigen kritische visie op de arbeidsbemiddeling. Om onze mensen kritisch te houden hebben we een uitgebreid programma voor loopbaanontwikkeling.

Wat maakt ons zo leuk?

Staffplanning groep loopt absoluut voorop als het gaat om de vertaling van interactieve marketing naar de arbeidsmarkt. Online marketing is binnen Staffplanning groep een zeer belangrijk en veelomvattend vakgebied dat volop in ontwikkeling zal blijven. Maar om in deze boeiende business succesvol te zijn, heb je volgens ons vooral lef en een portie passie nodig. Via nieuwe methoden zoals virale marketing, referral programs, social networks en toegenomen technologische mogelijkheden zijn er opties te over om op internet meer rendement te behalen.

Het betreft een zelfstandige functie waarvan de kaders zijn benoemd maar waarin eigen initiatief en inbreng noodzakelijk is. Je werkt nauw samen met een ervaren online marketeer, een marketing analist en een communicatie adviseur. In deze veelomvattende functie draait het hoofdzakelijk om het werven van potentiële kandidaten en potentiële klanten.

Je bent verantwoordelijk voor:

– websitetraffic en de conversie, voor dit doel beheer je meerdere portals waaronder enkele weblogs

– Je werft en selecteert bloggers en contentpartners

– Je verzorgt het contentmanagement van de portals

– Je zorgt ervoor dat deze content vindbaar wordt bij zoekmachines

– Je zorgt ervoor dat de website voor relevante doelgroepen vindbaar is door deze actief aan te melden bij zoekmachines of portals

– daarnaast verzorg je doorlopend online acties (Adwords, off- & online advertising)

Een talent met al enige ervaring in een aantal aspecten van interactieve marketing, waarin we kunnen investeren. Een ideale functie voor een SEA of SEO specialist die de volle breedte van het online marketing vak wil ontdekken.

Je beschikt bij voorkeur over een communicatie opleiding op HBO of academisch niveau aangevuld met 2 a 3 jaar werkervaring in het online vakgebied aan de bureau of opdrachtgeverszijde. Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om teksten te schrijven.

Tot slot, wat wij een leergierige marketeer (jou dus) kunnen bieden naast het salaris wat tussen de € 2800,- en € 3200,- bruto per maand ligt?

– ruimte, kennis, visie en ervaring om specialist te worden in een professionele werkomgeving

– uitgebreide studie- en trainingsmogelijkheden

– deelname aan workshops en seminars, maar ook het schrijven voor een weblog worden actief gestimuleerd

– een uitdagende functie in een dynamische markt met aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

– Secundaire arbeidsvoorwaarden: pensioenregeling (middelloon), eindejaarsuitkering, 100 % studiekostenvergoeding, personeelsvoorzieningen pakket, levensloop/spaarloon regeling.

Is dit mogelijk jouw nieuwe baan? Stuur een e-mail naar {encode=”hank.oosterbaan@staffplanning.nl” title=”hank.oosterbaan@staffplanning.nl”} (marketing manager) of reageer via http://www.staffplanning.nl/zoekt_collega

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!