Innovatie Award voor Nationale-Apotheek.nl

Innovatie Award voor Nationale-Apotheek.nl

Innovatie Award voor Nationale-Apotheek.nlNationale-Apotheek.nl heeft dit jaar de LogiMatch Award gewonnen (via: ReclameWeek).

Het betreft een project van TNT Post, Sierra Nova en CEVA Logistics. De website is een nieuw logistiek concept, waar mensen op veilige wijze medicijnen kunnen bestellen en bezorgd krijgen. De jury, onder leiding van Ron van ‘t Schip, algemeen directeur van TLN, omschreef de case als een uniek samenwerkingsproject in Europa dat laat zien dat logistieke verbetering absoluut bijdraagt aan de maatschappelijk zeer gewenste kostenbesparing in de gezondheidszorg. In de ogen van de jury scoort deze samenwerking sterk op alle criteria. Diverse vernieuwende aspecten zijn bijvoorbeeld de huisvesting van een internetapotheek in een warehouse, de beveiligde verzendmethode van TNT Post en het feit dat dit een business-to-consumer-oplossing betreft. De jury heeft de genomineerde cases beoordeeld op vier criteria: vernieuwend, resultaatgericht, toegevoegde waarde en de brede toepasbaarheid van de concepten.

René en collega’s, gefeliciteerd!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Grappig, back to the future lijkt het me bijna. Wie was ook al weer de allereerste winnaar van de Broos van Erp prijs (de Nederlandse start up en innovatie award met een waarde van 50.000 euro)? In 1998? De internet aphotheek...

    Blijft leuk, hoe sommige zaken terug komen.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.