• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Hillary Wasn’t Lying!

Viral Friday: Hillary Wasn’t Lying!
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Barely Political met Hillary Wasn't Lying!. Het zat Democratische presidentskandidate Hillary Clinton afgelopen week niet echt mee. Hillary Clinton's 3 A.M. meisje bracht een tegenspotje uit voor Obama en CBS betrapte Hillary op een leugen uit 1996. Op plek 2, Obama Girl met Hillary! Stop the attacks!. Na anderhalve maand afwezigheid is internet sensatie Obama Girl terug met een nieuwe muziekvideo. In het nieuwste filmpje roept ze Hillary op zich uit de race terug te trekken. Milk Chocolate: A Love Story maakt de top 3 deze week compleet. Om hun pas gelanceerde bedrijf te introduceren creëerden Leah Nelson en Jay Grandin de 'bunny love' stop-motion video.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.