VAC: Favela Fabric zoekt project en community managers

25 maart 2008, 10:09

Favela Fabric is toonaangevend in co-creatie. We helpen organisaties bij het mobiliseren van de collectieve kennis en creativiteit van klanten of werknemers. Op virtuele platformen worden ideeën en ervaringen uitgewisseld voor productinnovatie en beleidsimplementatie. Favela Fabric ontwerpt de kaders waarbinnen een dergelijk dialoog optimaal kan gedijen. Denk hierbij aan lead user recruitment, activatieconcepten, infotainment formats, feedbackstructuur etc. Kernbegrippen in ons proces zijn transparantie, wederkerigheid, experience, erkenning en adoptie. We werken voor klanten als KLM, Schiphol en ABP. Gezien onze groei hebben we op korte termijn behoefte aan versterking.

Consultants:

De consultant is operationeel verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van het gehele co-creatie traject. Hij of zij treedt op als generalist en is dagelijks aanspreekpunt en klankbord voor de klant. Tevens ontwerpt de consultant, in samenspraak met de klant, de totale projectstructuur. Hij of zij vormt samen met de partner het tandem dat de kwaliteit op het gehele traject waarborgt. Zijn of haar achtergrond is ICT, marketing-communicatie, (event) marketing of online media. Minimaal 3 jaar werkervaring.

Senior community managers:

De senior community manager is verantwoordelijk voor de dagelijkse dynamiek en output van de online dialoog. Naast redactie behoren moderatie, monitoring en netwerk analyse tot het takenpakket. Hij of zij staat aan het hoofd van een redactie/productieteam dat doorlopend nieuwe content en activiteiten ontwikkelt binnen het kader van het gekozen format. De senior community manager heeft een achtergrond in TV productie, media entertainment of publishing. Minimaal 3 jaar werkervaring.

Geïnteresseerd? Stuur jouw CV naar {encode=”sander.dullaart@favelafabric.com” title=”sander.dullaart@favelafabric.com”} en we zullen zo snel mogelijk reageren.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!