VAC: eFocus zoekt Internet Marketeers

21 maart 2008, 05:17

Laat ik mij eens voorstellen. Jeroen Happel is mijn naam, sinds 1 april 2005 ben ik werkzaam bij eFocus (het full service internetbureau) en ben manager van de afdeling Internet Marketing. Binnen de afdeling Internet Marketing ben je enerzijds een klassiek marketeer en heb je anderzijds te maken met een gigantisch innoverende tak van sport, waarbij ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Om een goede Internet Marketeer bij eFocus te zijn; ben je creatief, beschik je over een groot analytisch vermogen, heb je commercieel inzicht en ben je daarnaast nog communicatief vaardig ook.

Een dagje op de afdeling Internet Marketing…

Wij houden ons voor onze opdrachtgevers bezig met online marketingcampagnes in de breedste zin van het woord (van mediaplanning tot executie, van display advertising tot zoekmachine marketing, en van analyse tot advies… )

Hoge eisen…

Binnen eFocus leggen wij de lat hoog. Hoge eisen aan de kwaliteit en effectiviteit(!) van de online marketingcampagnes die wij voor onze opdrachtgevers opzetten, onze klantgerichtheid en ontwikkelingen moeten niet alleen gevolgd worden maar ook worden toegepast!

Hoe denken wij deze eisen te realiseren… ?

Prettige werksfeer

Binnen eFocus vinden wij een prettige werksfeer, inspiratie en collegialiteit belangrijk! Ik zal je daarnaast de ruimte bieden om datgene te doen waarin je goed bent (of nog beter wilt worden!). Ik probeer mijn team hierin dan ook zoveel mogelijk te faciliteren zodat we in samenwerking met onze opdrachtgevers en collega’s mooie resultaten kunnen neerzetten.

Durf jij creatief mee te denken, en resultaat neer te zetten?

Nieuwsgierig geworden? Werken als Internet Markeer bij eFocus is een geweldige baan. Helemaal omdat wij weken (en gaan werken…) voor toonaangevende klanten als Spyker Cars, Heineken International, All-in-Solo, Thomas Cook en Peugeot, wat slechts enkele voorbeelden zijn!

Wij hebben nog ruimte voor een aantal enthousiaste collega’s, dus als jij je aangesproken voelt door bovenstaand verhaal dan ga ik graag een gesprek met jou aan!

Twijfel dan ook niet, ga snel naar www.werkenbijefocusgroep.nl en solliciteer daar!

Voor meer informatie mag je mij ook altijd even bellen op 06-46169970. Ook kun je contact opnemen met onze Recruiter Bianca Roelandschap op 030- 60 23 760.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!