Bloghouse: centrum van de blogosfeer tijdens CES

Bloghouse: centrum van de blogosfeer tijdens CES

Tijdens de CES (consumenten electronics show in Las Vegas) zat ik s’avonds altijd in BlogHouse, een hotel suite met elke avond 100 bloggers inclusief de grootste namen zoals Robert Scoble, Silicon Valley Reporter, Gizmodo, Zdnet, Endgadget etc.

Hier zie je hoe de grote blog namen een beetje rondhangen en commentaar leveren op Bill Gates speech, hoe er in een aparte ruimte hard gewerkt werd, meestal op apple viel me op, aan de text en video postings, en hoe de state of the industry werd vastgesteld. Dit was het centrum van CES reporting. Veel belangrijker dan de feestjes was Bloghouse!

Ik deed daar nog een domme demonstratie door mijn $100 laptop rond te gooien om te bewijzen hoe stevig het ding was. Dat bleek geen goed idee. Het scherm barste, nog steeds niet vervangen en mijn 2 andere OLPC laptops zijn nog niet gearriveerd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Lekker actueel, CES was begin januari.

    geplaatst op
  • @john dit filmpje stond nog op mijn 60 gig HD camera. Een paar mensen liet zeiden "da's leuk om de koppen achter de grote blogs te zien' beetje tijdloos, maar niet voor jou! Sorry to have spoiled your time.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.