VAC: Yacht zoekt Brandhoppers

15 maart 2008, 19:25

Professionals in maketing en/of communicatie die vanuit een vaste baan bij Yacht willen meebouwen aan verschillende krachtige merken. Van project naar project, werk je via Yacht binnen een gevarieerd speelveld van merken en organisaties. Of het nu gaat om een bekende overheidsinstelling, een grote speler in de telecommunicatie of een toonaangevende bank.

Ben jij een Marketeer, Marcom of Communicatie professional die zich niet in een hokje laat stoppen? Heb jij passie voor het vak en wil je jezelf continu ontwikkelen? Ben jij in staat om met je kennis en ervaring te bouwen aan diverse sterke merken. Kom dan snel praten bij Yacht.

Jouw profiel

Heb je een afgeronde hbo/wo-opleiding en minimaal vijf jaar relevante ervaring? Dan willen wij graag met je praten.

Ons aanbod

Op basis van je c.v. bekijken we of je aan de gestelde criteria voldoet. Is dat het geval, dan nodigen we je uit voor een oriënterend gesprek met de account manager. Hij of zij vertelt je meer over het project en over de mogelijkheden die Yacht je kan bieden. Daar hoort vanzelfsprekend een marktconform salaris bij.

Organisatieprofiel Yacht

Yacht is een internationaal opererende organisatie. In Nederland zijn we marktleider op het gebied van projectdetachering, interim-management en werving en selectie. We hebben een groot netwerk van hoog opgeleide professionals die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende organisaties. Kenmerkend voor Yacht is de stimulerende en uitdagende cultuur. Je kunt bij ons rekenen op volledige coaching en carrièrebegeleiding. Ook de Yacht Academy en The Engine – het grootste on-line kennisnetwerk van Nederland – zijn typerend voor de manier waarop wij je ondersteunen. Het werven van interim-opdrachten is de taak van de account managers. Op dit punt verwachten we bij Yacht echter ook een signalerende houding van onze professionals. Yacht is actief op het gebied van Bouwkunde, Chemie en Life Sciences, Communications, Elektrotechniek, Finance, HRM, ICT, Legal, Management, Procurement, Supply Chain Management, Technische Automatisering of Werktuigbouw.

Interesse?

Kijk op onze speciale actiesite www.brandhopper.nl

Categorie

2 Reacties

  Thomas Sanders

  Moet hier een heel bericht op deze pagina aan gewijd worden? Alleen onder vacatures is toch meer dan genoeg? h


  16 maart 2008 om 19:42
  Thomas Sanders

  @Marco, dank voor je reactie. Als niets vermoedende bezoeker verwacht ik een bepaalde onafhankelijkheid van de postings. Maar ik begrijp dat jullie dit plaatsen. Is het een idee om er bij te zetten dat het in zo’n geval om een advertorial gaat? (Of hoe we het ook kunnen noemen)


  20 maart 2008 om 12:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!