VAC: GroupM zoekt Online Sales Strateeg

22 februari 2008, 07:14

GroupM is de overkoepelende organisatie van mediabureaus MindShare, MediaCom, Mediaedge:cia, MediaBasics en Reddion. Deze full-service bureaus verzorgen het hele mediatraject: van strategie tot inkoop. Met een team van specialisten worden adverteerders geadviseerd bij de mediumkeuze en media-inzet. Voor de afdeling Outrider zijn we op zoek naar een Online Sales Strateeg.

De Online Sales Strateeg is verantwoordelijk voor de coordinatie tussen verschillende online kanalen om sales doelstellingen van onze adverteerders te behalen. Tevens fungeert deze persoon als stuwende kracht achter de commerciële doelstellingen van de adverteerders. Overige taken en verantwoordelijkheden:

• Initiëren en vercommercialiseren van nieuwe diensten en producten om betere online deals te realiseren

• Kennis overdragen naar de bureaus over performanced bases marketing.

• Kennis opdoen van nieuwe online sales ontwikkelingen en deze vertalen naar collega’s en de mediabureaus.

• Volgen van de ontwikkelingen in de “lead generation” markt voor adverteerders en binnen GroupM nationaal als internationaal.

• Rapporteren van resultaten en campagne optimalisatie.

• Het waarborgen van de sales doelstelling van de Adverteerders

We zoeken een commercieel gedreven persoon die pragmatisch ingesteld is en de beste deal voor onze adverteerders weet te sluiten. Onze ideale kandidaat heeft een afgeronde HBO opleiding en minimaal 2 jaar ervaring met online lead generation dan wel performanced based marketing.

GroupM biedt een uitdagende job met veel vrijheden en voldoende uitdaging in een boeiende, internationale leeromgeving. GroupM biedt tevens kansen voor je verdere professionele ontwikkeling. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend.

Herken je jezelf in dit profiel en wil je deze uitdaging aan, stuur of mail je schriftelijke sollicitatiebrief voor 14 maart a.s. met curriculum vitae naar:

GroupM B.V.

Afd. Human Resources

t.a.v. Maureen Sital

Karperstraat 8

1075 KZ AMSTERDAM

Email: {encode=”maureen.sital@groupm.com” title=”maureen.sital@groupm.com”}

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Maureen Sital – HR Manager- (020-5757573).

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!