• Mobile
  wordt gesponsord door

TomTom lanceert online content-sharing platform

TomTom lanceert online content-sharing platform

TomTom lanceerde gisteren een content-sharing platform voor TomTom-systemen (als je klikt: je kúnt het geluid uitzetten, maar het knopje is klein). Het platform biedt gebruikers de mogelijkheid uiteenlopende navigatiecontent gratis te downloaden, uploaden en te delen met andere gebruikers. Dat meldde TomTom in een persbericht (hier integraal geplaatst door Infrasite).

Uit het persbericht: ‘De content die beschikbaar is voor downloaden en delen biedt voor iedereen wat wils; van gepersonaliseerde opstartafbeeldingen, tot waarschuwingsgeluiden, grappige stemmen en meer.’

Een kind kan de was doen. Het enige wat je hoeft te doen is je TomTom aan de computer te hangen, naar het platform te gaan en de content te selecteren die je interesseert. CEO Harold Goddijn van TomTom:

‘Onze gebruikers geven vaak aan hoe leuk zij het vinden om hun systeem te personaliseren met content die zij van elkaar krijgen. Deze content stond echter verspreid over en ongeorganiseerd op het web en systemen van andere gebruikers.’

TomTom snapt het helemaal. Weet dat de gebruiker de toon zet en het heft in handen heeft en wil houden. Gebruikers kunnen de content waarderen via een sterrensysteem. Hoe eBay, maar dat systeem heeft zich wel bewezen. TomTom is van plan voortdurend content toe te gaan voegen op het platform.


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • TomTom heeft dus goed opgelet bij concurrent Garmin. Beter goed gejat dan slecht verzonnen.

  geplaatst op
 • Thank you!

  geplaatst op
 • Van gepersonaliseerde opstartafbeeldingen, tot waarschuwingsgeluiden, grappige stemmen en meer.!!!!
  Wat moet je ermee? Content sharing ?? Kleutergedoe !
  Tom Tom ! zorg eerst eens datje een goede begeleiding geeft bij het installeren van de navigatie.
  De informatie/instructie is minimaal bij aanschaf van de nieuwe Tom Tom.
  En ... is bovendien nog onduidelijk ook.
  Ik heb spijt van mijn aankoop.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.