Wii belong together, you and Mii

20 januari 2008, 11:28

Wii belong together, you and Mii

Als je ze nu bestelt, heb je ze zeker nog op tijd binnen voor Valentijsdag: jouw eigen Mii en de Mii van je geliefde in heerlijke chocola. Ontwerper Paul Pape maakte al real life versies van avatars om op je bureau te zetten, maar deze chocolade Mii’s zijn natuurlijk gewoon om lekker op te eten. Ieder hart met twee Mii’s komen zelfs in een Wii verpakkingsbox naar je toe. Bij het bestellen kun je zelf aangeven of de Mii’s van witte, pure of melkchocola vervaardigd moeten worden.

De chocolade Mii’s passen prima in een nieuwe trend waarbij virtuele merken, avatars of game items in RL worden geproduceerd. Zo is het sinds kort bijvoorbeeld ook mogelijk om een aantal producten bekend uit Gaia online in het echte leven te kopen. Wie wil nu niet Orly’s muts-sjaal of deze tentakelarm om in het echte leven de blitz te maken?

Na jarenlang bij de rijksoverheid gewerkt te hebben, ben ik nu werkzaam als zelfstandig adviseur (AmaZingg) en adviseer ik over web 2.0 ontwikkelingen. De focus van AmaZingg ligt vooral op het gebruik van het web en virtuele werelden door politieke, educatieve en charitatieve/nfp-instellingen. Zo blog ik op ecritures.nl uitgebreid over het gebruik van digitale media in de Amerikaanse presidentscampagne en op amazingg.nl over Second Life. Verder schrijf ik regelmatig artikelen voor zeer diverse bladen als Fonsenwerving, Tennis, Uitvaart ed over webontwikkelingen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!