• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Cristiano Ronaldo vs Bugatti Veyron

Viral Friday: Cristiano Ronaldo vs Bugatti Veyron
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Nike met Cristiano Ronaldo vs Bugatti Veyron. Ter promotie van de nieuwe Nike Mercurial Vapor IV schoenen neemt Manchester United speler Cristiano Ronaldo in de nieuwste Nike viral het op tegen één van de meest geavanceerde auto's ooit, de Bugatti Veyron. Op plek 2, Bloody Omaha. Het BBC programma Timewatch reconstrueerde de slag bij Omaha Beach in vier dagen tijd op zeer realistische wijze met drie grafische ontwerpers. Best Street Party Ever van Corey Delaney maakt de top 3 deze week compleet. De 16-jarige Australiër Corey Delaney Worthington werd afgelopen week op slag wereldberoemd, door de MSN party die hij in Melbourne organiseerde. Het feestje liep volledig uit de hand. Schade: 13.000 euro.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties.

Meer


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.