DDMA/DeMeter Nieuwjaarsborrel groot succes

11 januari 2008, 10:35

Ook de DDMA/DeMeter nieuwjaarsborrel was dit jaar een groot succes. Ruim 500 marketeers kwamen naar de IJ-kantine om het nieuwe jaar met hun collega’s in te luiden. En daar was ruimschoots gelegenheid voor: geen saaie speeches, maar borrelen en bijpraten in een relaxte omgeving. Diana Janssen (DDMA) en Robin Riemslag (DeMeter) toastten samen met de aanwezigen op het nieuwe jaar, Sound Balance zorgde voor funky lounge muziek en het fantastische uitzicht op het Amsterdamse IJ, maakte de avond compleet. Zie hieronder voor een visuele impressie van de avond. Foto’s staan hier.

Robert de Boer
eigenaar bij Lead Today

Robert de Boer is oprichter van Lead Today (voorheen New Kitd), een bureau voor online leadgeneratie. Lead Today heeft één doel: leads genereren op uw website. Veel mensen bezoeken en verlaten een website zonder er iets te doen of achter te laten. Lead Today pakt dit probleem aan. Een mix van techniek, vormgeving, content en redactie verandert anonieme websitebezoekers in gekwalificeerde leads. Met onze modulaire aanpak kunt u leadgeneratie stap voor stap integreren in uw bestaande website of een compleet nieuwe website bouwen. Robert de Boer studeerde Bedrijfskundige Informatica en vulde deze opleiding aan met de Post HBO CRM opleiding (Beeckestijn Business School). Eerder werkte hij voor bureau's als Lectric, E-Village en Branddoctors. In 2006 werd hij onderscheiden met de DeMeter Award 2006, een vakprijs voor 'aanstormend marketingtalent'. Hij is tevens bestuurslid bij DeMeter, met innovatie als portefeuille, en was een van de initiefnemers van Resultblog, hét weblog over direct-marketing.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Sheila Koster

  Ik denk dat idd John ergens anders naar binnen gelopen. ik vond de borrel juist helemaal niet oud en stijfjes. De muziek was juist helemaal van deze tijd, stonden echt een paar goeie dj’s te draaien en er zijn maar weinig borrels denk ik die tot 20.00 uur zou duren maar waar de laatste groep moest rennen om de laatste pont van half 12 te halen. Ik kan niet anders zeggen het was een top feestje.


  11 januari 2008 om 12:54
  Robert de Boer

  Was inderdaad zéker een swingende borrel! De DJ draaide club/lounge/progressive muziek, af en toe bijgestaan door een live saxofonist. Als dat niet swingend is weet ik het ook niet meer 😉

  Vond de gemiddelde leeftijd juist flink laag liggen gisteravond. Bovendien gaat het om ‘jong van geest’ toch? Daar vielen de aanwezigen zeker onder!


  11 januari 2008 om 13:04
  jkivit

  leuk dat er naar mijn Twitterposting gelinkt wordt. Het zag er inderdaad hip en trendy uit en het was erg druk. Toch had ik niet het idee dat het echt bruiste. Uitspraak van de avond, die ik opving tijdens een gesprek: “weet je, ik hou gewoon van postzegels en enveloppen likken”. Ik heb het idee dat sommige leden wat in het verleden zijn blijven hangen 🙂


  11 januari 2008 om 17:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!