Tribal en Ziber lanceren top40brands.com

Tribal en Ziber lanceren top40brands.com

Internetmarketingbureaus Tribal en Ziber lanceren top40brands.com. De top 40 is samengesteld op basis van twee onafhankelijk merkonderzoeken door resp. BrandZ (pdf) en Globalbrands (pdf) (via: marketingonline.nl).

Top40brands.com is opgezet om marketeers en consumenten snel inzicht te geven in de wijze waarop een sterk merk uit het dagelijks leven wordt beleefd op internet. Via de website kunnen geinteresseerden bekijken hoeveel wereldwijd en in Nederland gezocht wordt naar een merk en hoe dit zich verhoudt tot andere sterke merken. Verder kunnen bezoekers zien hoe een merk online wordt beschreven en hoe de website van het merk zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld. Tenslotte kun je bekijken hoe vaak er online naar een merk wordt gezocht in Nederland. De top40brands website maakt gebruik van verschillende online bronnen als Google Trends, Wikipedia en Waybackmachine.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Waar halen jullie het aantal searches vandaan, als ik in Google Trends kijk zie ik geen aantallen alleen de trendlijn?

    geplaatst op
  • Hmm, link bait snappen ze kennelijk wel, maar transparantie in reacties nog niet ;)

    Kom wiep!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.