ADV: Meer rendement uit je website!

5 december 2007, 11:38

Menig marketeer stelt zichzelf regelmatig de volgende vragen: Hoe genereer ik (meer) traffic naar mijn website? Waarom raak ik bezoekers al op de homepage kwijt? Of hoe bevorder ik koopgedrag bij mijn bezoekers? Écht aan de slag, zonder in theorieën en oeverloze discussies te verzanden? Dat kan tijdens de praktijktraining ‘Verhoog het rendement van uw website’ op 4 en 5 maart 2008. Wees erbij, maak eindelijk boekers van je bezoekers!

Voor we het vergeten: iedere deelnemer ontvangt een gratis handig praktijkboek: ‘Call to Action’. En om te voorkomen dat je na een halve dag achter de laptop helemaal vast zit krijg je tijdens de lunch een ontspannende stoelmassage, verzorgd door een professioneel masseur!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

12 Reacties

  Roy Huiskes

  Hmm, de eerste link is dood.

  Overigens mis ik wel in dit stukje wat ik moet doen als ik wil komen 🙂


  5 december 2007 om 13:10
  Bert

  De eerste link is niet dood, maar leidt naar een site die compleet scheef staat in firefox. dan raak je al gauw 20% van je rendement kwijt. Beetje onprofessionele bende lijkt me.


  5 december 2007 om 13:57
  Roy Huiskes

  Die was wel dood hoor 😉


  5 december 2007 om 14:32
  media

  Klopt, de link werkte inderdaad in eerste instantie niet maar is aangepast dankzij de tips die binnenkwamen. Nogmaals dank Roy, zal er rekening mee houden bij beoordeling van blogs voor de marcom top 100 😉

  @Bert: dat gaan ze nu juist leren op die training heb ik begrepen!


  5 december 2007 om 14:42
  zkywalker

  We gaan naar een website met frames, opmaak in MS Word, inline stylesheets, een onleesbaar klein lettertype….. en inderdaad een brakke weergave in Firefox en Safari.

  Veel plezier op de praktijktraining!


  5 december 2007 om 14:48
  Jorg

  Ben geen top SEO-er, maar weet wel iets:

  46 woorden meta description

  35 meta keywords

  47 woorden in de metatitle

  Daarna een stukje code met een herhaling in H1, H2, H3 van een behoorlijke SPAMMY zin: marktleider in het ontwikkelen van congressen, nieuwsbrieven, cursussen en schriftelijke leergangen. Congres, congressen, Euroforum, Euroform, euroforum, cursus, cursussen, seminar, schriftelijke leergang, studiedag, training, opleiding, nieuwsbrief, beurs, expo, newsletter, workshops,Ict, e-commerce, fiscaal, juridisch, marketing, communicatie, finance, milieu, energie, inkoop, logistiek, management, personeel en organisatie, p&o, industrie, bouw

  Van wat ik weet, lijkt me bovenstaande behoorlijk SPAM achtig als het gaat om SEO. En genoeg reden om de rest ook met een opgetrokken wenkbrouw te aanschouwen.


  5 december 2007 om 14:51
  media

  @zkywalker: lijkt me een prima training voor je! 😉

  @jorg: neem aan dat je weet dat de site van euroforum (en het bureau dat hiervoor verwantwoordelijk is) weinig te maken heeft met de training? Lijkt me overigens wel een goede suggestie dat deze mensen de training ook volgen want er valt inderdaad nog wel wat te verbeteren aan de site van euroforum!


  5 december 2007 om 14:55
  Jorg

  @marco Nee dat wist ik niet, maar nu je het zegt. Overigens niets zegt mij dat Martin van Kranenburg niet hoort bij het Euroforum. Wordt je dan toch mee geassocieerd. Nu is het geen zeer slechte site maar wel een contradictie met het onderwerp van de training. Misschien leuk voor Martin om de site van het Euroforum als case te nemen? ;D


  5 december 2007 om 15:23
  Jorg

  Toevoeging: ‘Overigens niets in de tekst zegt mij ..’


  5 december 2007 om 15:24
  mvkranenburg

  Hi Jorg, dank voor de tip. Goed idee. Ik zal zeker de site van Euroforum eens goed onder handen nemen, ha ha.

  Maar dat geldt ook voor bijvoorbeeld Mediaplaza en voor nog meer sites die seminars verzorgen. Hier is Euroforum niet uniek in hoor 🙂


  10 december 2007 om 06:48
  Arthur van der Struijf

  wie kan mij een antwoord geven op : HOE HAAL IK MEER RENEDEMENT UIT MIJN WEBSITE http://www.arthurmassage.nl


  7 oktober 2008 om 18:01

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!