VNU komt met nieuwe marcom webgids

VNU komt met nieuwe marcom webgids

Onder de naam Marketingdirectory is VNU Media van plan een nieuwe webgids te lanceren. De website moet een compleet overzicht gaan bieden van alle ondernemingen die werkzaam zijn in de marketing- en communicatiebranche. In januari 2008 moet de website van start gaan. VNU Media is momenteel alle bedrijven uit de branche aan het nabellen om meer informatie per bedrijf te verzamelen (zoals referenties). Naar verwachting zal de gids tussen de 9.000 en 12.000 bedrijven gaan bevatten. Een preview van de website is hier te zien. Waarom zou VNU juist voor deze branche een aparte webgids gaan ontwikkelen?


DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • En vandaag ook het bericht dat VNU met een marktplaats voor interim opdrachten komt. De website, InInterim.nl genaamd, telt inmiddels al 138 opdrachten.

  geplaatst op
 • Ben benieuwd waar ze die 9000-12000 bedrijven vandaan gaan halen die ze nu nog druk aan het verifiëren zijn.
  Er zijn natuurlijk bedrijvenindexen zat te vinden op het web, ik ben ook erg nieuwsgierig wat de exacte plannen van VNU zijn om zich te onderscheiden van bestaande sites. VNU Media is geen kleine naam, dus je mag toch verwachten dat ze niet met een kloon zullen komen van iets dat al bestaat.

  geplaatst op
 • Robert, ik ga ininterim bekijken, for obvious reasons. Als het is wat ik denk wat het is, dan hoef ik weer een business plan minder uit te voeren. ;-D

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.