Frankwatching en Volkskrantblog winnaars Best of Blogs

Frankwatching en Volkskrantblog winnaars Best of Blogs

Radio Nederland Wereldomroep heeft gisteren de winnaars van The Best of Blog Awards bekendgemaakt. In de categorie ‘Beste Nederlandse weblog’ is www.frankwatching.com gekozen als winnaar. De publieksprijs is gegaan naar www.volkskrantblog.nl.

Foto-Griffoneurei is uitgeroepen tot de Best Weblog wereldwijd. Op deze weblog doet een getalenteerde vrouw uit Wit-Rusland in realistische, estetische en soms ook deprimerende foto’s op ‘zelfrelativerende wijze’ verslag van het dagelijks leven in Wit-Rusland aldus het juryrapport. De jury vond dat deze blog uit eerste hand informatie biedt over een land waar we verder nauwelijks iets over horen of zien. De volkskrantblog.nl was overigens ook in deze categorie genomineerd.

In de speciale categorie ‘Reporters zonder Grenzen’ (voor weblogs die zich op bijzondere wijze inzetten voor vrijheid van meningsuiting), is Jotman als winnaar uit de bus gekomen. Deze blogger maakte naam met zijn verslag van de staatsgreep in 2006 in Thailand en recentelijk over de protesten tegen de militaire junta in Birma. De Nederlandse weblog www.wijblijvenhier.nl was ook voor deze award genomineerd.

Frank en Geert-Jan, bij deze nogmaals gefeliciteerd met jullie verdiende award!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.