Frankwatching en Volkskrantblog winnaars Best of Blogs

17 november 2007, 08:01

Radio Nederland Wereldomroep heeft gisteren de winnaars van The Best of Blog Awards bekendgemaakt. In de categorie ‘Beste Nederlandse weblog’ is www.frankwatching.com gekozen als winnaar. De publieksprijs is gegaan naar www.volkskrantblog.nl.

Foto-Griffoneurei is uitgeroepen tot de Best Weblog wereldwijd. Op deze weblog doet een getalenteerde vrouw uit Wit-Rusland in realistische, estetische en soms ook deprimerende foto’s op ‘zelfrelativerende wijze’ verslag van het dagelijks leven in Wit-Rusland aldus het juryrapport. De jury vond dat deze blog uit eerste hand informatie biedt over een land waar we verder nauwelijks iets over horen of zien. De volkskrantblog.nl was overigens ook in deze categorie genomineerd.

In de speciale categorie ‘Reporters zonder Grenzen’ (voor weblogs die zich op bijzondere wijze inzetten voor vrijheid van meningsuiting), is Jotman als winnaar uit de bus gekomen. Deze blogger maakte naam met zijn verslag van de staatsgreep in 2006 in Thailand en recentelijk over de protesten tegen de militaire junta in Birma. De Nederlandse weblog www.wijblijvenhier.nl was ook voor deze award genomineerd.

Frank en Geert-Jan, bij deze nogmaals gefeliciteerd met jullie verdiende award!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!