• Mobile
    wordt gesponsord door

Viral Friday: Free Rice

Viral Friday: Free Rice
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Tips en ideeën kun je sturen naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday Top 10 van deze week is voor Free Rice. Het woordspelletje Freerice.com kreeg afgelopen week volop media-aandacht. Het spelletje vraagt deelnemers om de betekenis van woorden te raden. Voor elk goed antwoord, doneert het spel tien rijstkorrels aan het WFP. Op plek 2, OBI. De virale video van bouwmarkt OBI.de is een enorme hit in Duitsland met meer dan 4 miljoen views in drie weken tijd. Ook internationaal doet de Duitstalige viral het goed. De viral van CollegeHumor 24: The Unaired 1994 Pilot maakt de top 3 deze week compleet. Een hilarische spoof op de televisie thriller 24, die meer dan 10 jaar terug in de tijd gaat en het met wat minder technische vernuft moet doen.

Benieuwd naar de complete top 10 van deze week? Kijk dan snel verder! Uiteraard zijn we zeer benieuwd naar jullie reacties. Veel plezier.

Meer


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Zitten weer een paar aardige tussen Paul, thx!

    Blijf het opmerkelijk vinden dat er niet meer goede Nederlandse virals zijn (deze week alleen Volkswagen).

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.