10 Minuten :: Innovation Graveyard

10 Minuten :: Innovation Graveyard

10 Minuten :: Innovation GraveyardIn tien minuten als een flipperkastbal door de ‘brave new media world’ met Jeroen de Bakker als TomTom en Dirk Johan Klanker als sideclick. Deze keer in 10 Minuten: heeft Jeroen als media-ondernemer al een factuur verstuurd? Wat is de Innovation Graveyard? En, is er leven na de Innovation Graveyard?

Beluister de nieuwe 10 Minuten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Uhh, wat voor een plugin moet je hiervoor installeren, mijn computer liep finaal vast.

  geplaatst op
 • Annet, als het goed is heb je alleen quicktime nodig. We zijn nog aan het kijken waar we deze podcasts in toekomst neer gaan zetten (zie ook discussie vorige keer).

  geplaatst op
 • hoe kun je deze podcast downloaden?

  geplaatst op
 • Zo te horen ligt de plopkap al op de innovation graveyard!

  geplaatst op
 • @Bart: we hebben tijdelijk op Odeo een overzicht staan:
  http://odeo.com/channel/42801/view

  geplaatst op
 • @jeroen: om te voorkomen dat deze (op zich leuke) audio-posting teveel de 'Jeroen de Bakker'-show op MF wordt, is het wellicht raadzaam om in de toekomst met meerdere mensen het gesprek in te gaan.

  De beginvraag bij de posting 'heeft Jeroen als media-ondernemer al een factuur verstuurd? ' kan me eigenlijk erg weinig schelen. Ik geloof niet dat deze vraag relevant is voor het MF-publiek.

  Begrijp me niet verkeerd, jouw visie op allerlei (media-)zaken is absoluut interessant. Maar voor je eigen 'zoektocht' is het wellicht ook handig om andere mensen met een 'vernieuwende'-visie op mediagebied te laten aanschuiven. Open en active sharing. Idee?

  Aangezien ik erg van flipperen houdt, lijkt de analogie met het 10''-gesprek vooral op een trage kast. Dat gaat vervelen ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.