VAC: Hostnet zoekt Internet Marketeer

8 oktober 2007, 05:09

Heb je ervaring en kennis met online marketing? Haal je een kick uit het verbeteren van de conversie op websites? Vind je het leuk om met webstatistieken te werken? Lees je deze weblog meer voor de lol dan uit noodzaak?

Dan heeft Hostnet mogelijk een baan met uitdaging voor jou. Per 1 november aanstaande hebben wij namelijk plaats voor een Internet Marketeer.

Je beheert als Internet Marketeer niet alleen onze SEM-campagnes, maar denkt ook mee over sales-acties en je bent de grote motivator om onze website en bestelmodule te verbeteren. Hiervoor onderhoud je direct contact met onze sales-mensen, developers en designers.

Feitelijk houd jij je bezig met het moment van view tot sale. Daarnaast, bekijk je alles vanuit de visie conversie-verbetering en SEO.

Los van deze ROI-gestuurde activiteiten ontwikkel je ook branding (on- en offline) mogelijkheden. Hoe staan we als bedrijf vermeld in Google? Is dit te verbeteren? Welke SocialNetwork-tools zijn er en hoe kunnen we deze inzetten?

Je gaat je dus bezighouden met de verdere uitbouw van het merk ‘Hostnet’, waarbij een graad in marketingcommunicatie geen pre is. Een passie voor online marketing wel.

Je hoeft jezelf niet een breuk te twitteren en je hele leven op Facebook te hebben gezet, maar je weet wel wat de trends en ontwikkelingen zijn.

De salarisindicatie ligt tussen de € 2500 en € 3000 bruto per maand afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring. Binnen deze functie is ruimte voor zelfontplooiing. Het volgen van (bij)studies en seminars is zodoende mogelijk. In de eerste maand krijg je sowieso de mogelijkheid om de GAP (Google Adwords Professional) examen te halen. Reiskosten worden natuurlijk vergoed.

Over Hostnet

Volgens SIDN is Hostnet de nummer 5 webhoster van Nederland. Het bedrijf telt ruim 30 medewerkers op het gebied van sales, helpdesk en development. De gemiddelde leeftijd van je nieuwe collega’s ligt iets onder de 30. Sinds januari 2007 zitten we in een pand naast het CS met een prachtig uitzicht op het IJ.

Solliciteren kan per e-mail. Een kort briefje met je cv is voldoende. Sta je op Linkedin? Vermeld ons dan de betreffende URL.

Voor vragen kun je contact opnemen met: David Dijkstra, 020-7500809, {encode=”jobs@hostnet.nl” title=”jobs@hostnet.nl”}.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!