Do The Green Thing

4 oktober 2007, 07:26

Do The Green Thing werd vorige week genomineerd voor de Green Challenge. Een terechte nominatie. Do The Green Thing is een onafhankelijke non-profit community, waar alle leden hetzelfde doen, nl. één groene daad per maand uitvoeren. Vandaag is de site in betaversie van start gegaan.

Green Thing is een community met als doelstelling zoveel mensen uit zoveel mogelijk landen te laten participeren in de strijd tegen milieuproblematiek. Tevens moedigt het regeringen en bedrijven aan om ook “The Green Thing” te doen.

Do The Green Thing is een gemakkelijke bezigheid. Een heleboel kleine zaken leiden immers naar iets groters. Eén bezigheid per maand maakt nl. al verschil. De community wordt aangevuld met aanbevelingen, informatie en tips van schrijvers, designers, CEO’s en artiesten. Via een simpele tweedeling “do it” en “view it” kun je elkaars acties via audio, video en foto’s bekijken en beoordelen.

Het spelelement, de simpele beeldende interface, het gezamenlijke goede doel, het ratingsysteem zijn een perfecte mix, wat in mijn ogen zal leiden tot een groot succes. We houden het in de gaten.

Do your green thing, do it now!

Moeder, maf, media. Join me on Twitter www.twitter.com/droombos

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!