Marcel Udo nieuwe Sales Director ilse media

Marcel Udo nieuwe Sales Director ilse media

Toch wel een verrassing moet ik zeggen, krijg net persbericht binnen dat Marcel Udo Sales Director wordt bij ilse media. Udo wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de advertentie omzet van ilse media en de aansturing van het sales team, waar sinds 1 oktober ook het Sales Online team van Sanoma Uitgevers deel van uit maakt. Daarnaast treedt Udo toe tot het management team van ilse media.

Marcel Udo (38) komt van de Telegraaf, waar hij sinds maart 2005 als Business Unit Manager commercieel verantwoordelijk was voor alle display advertising op de sites van De Telegraaf. Sinds 2001 is hij actief in de internetbranche, Daarvoor werkte hij bij De Telegraaf in diverse offline marketing- en salesfuncties. Udo is sinds 2004 tevens bestuurslid en sinds 2007 Vice-Voorzitter van IAB Nederland, waar hij zich onder meer bezig houdt met het opleidingentraject.

Marcel, nogmaals gefeliciteerd en heel veel plezier en succes straks in je nieuwe funktie!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Marcel,

  Ik wens je veel succes en plezier in je nieuwe uitdaging bij de op 1-na grootste online uitgever van Nederland. Dank voor de samenwerking en je hulp om mij de weg binnen de enorme telegraaf organisatie te leren kennen.

  geplaatst op
 • Hoi Marcel,

  Ook vanaf onze kant veel succes en plezier met deze nieuwe uitdaging! We houden contact, gr Robert

  geplaatst op
 • Lees net op RW dat er binnen Telegraaf Media Nederland (TMG) deze week nog meer verschuivingen binnen de organisatie bekend zijn geworden. Roeland Mackloet was bijna zeven jaar directeur Telegraaf Tijdschriften Groep (TTG), per 1 oktober is hij benoemd tot directeur database publishing. Hij volgt Marque Joosten op, die was directeur classified a.i. en vertrok deze week. Daarnaast vertrok Erik-Jan Gelink, directeur exploratie a.i. Directeur digitaal Marianne Zwagerman neemt de afdeling onder haar hoede tot er een vervanger is.

  geplaatst op
 • Nini Spits, salesmanager online sales, heeft besloten haar carrière buiten Sanoma uitgevers voort te zetten. Spits was sinds maart 2005 in dienst bij Sanoma, dat bezig is de online salesorganisatie te herstructureren. Ze zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging nadat zij het online sales team heeft opgebouwd aldus Adformatie.

  geplaatst op
 • Vandaag werd bekend dat Marcel Udo ilse media al weer verlaat. Udo was pas sinds 1 december vorig jaar verantwoordelijk voor de aansturing van het sales team. Daarnaast maakte hij deel uit van het management team. Marcel Udo: "Ik realiseer me dat ik ilse media te vroeg alweer verlaat. Soms heb je timing echter niet in de hand. De mogelijkheid die me geboden wordt buiten ilse media is echter te mooi om te laten schieten. Hierover bericht ik de pers over enkele dagen."

  Via Molblog kunnen we al lezen dat Udo naar videobedrijf Eyewonder gaat om de Europese divisie op te zetten.

  Zeker een mooie opportunity maar dat is natuurlijk niet de enige reden dat je op zo'n korte termijn ilse media al weer verlaat. Vrees dat de vergadercultuur hem ook is tegengevallen.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.